PROGRAMA KIT DIGITAL CO-FINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA​

T'AJUDEM AMB LA TEVA SOL·LICITUD DEL BO
KIT DIGITAL, I TAMBÉ AMB EL BESCANVI I LA JUSTIFICACIÓ.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem per a ajudar-te a treure el màxim rendiment al Kit Digital. T’oferim aquestes opcions:

 • Canvia el teu bo amb les nostres solucions tecnològiques.
 • Si ets pime, t’ajudem amb les teves gestions.
 • Encara no has sol·licitat el teu bo? T’ajudem a aconseguir-ho.

Qui pot accedir a les ajudes?​

Les ajudes estan destinades a PIMES, i la quantitat de la subvenció depèn del nombre d’empleats que tingui la teva empresa, que entrarà en una de les següents categories:

FINS A 12.000€

per a PETITES EMPRESES:
entre 10 i 50 empleats

FINS A 6.000€

per a PETITES EMPRESES o MICROEMPRESES: entre 3 I 10 empleats

FINS A 2.000€

per a PETITES EMPRESES o MICROEMPRESAS: entre 1 i 3 empleat

Vols saber si compleixes els requisits i com tramitar-ho?

Quins requisits ha de complir la teva empresa?​

 1. Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 2. Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 3. Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.
 4. No tenir consideració d’empresa en crisi.
 5. Estar al corrent de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
 6. No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 7. No incórrer en cap de les prohibicions previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 8. No superar el límit d’ajudes (de petita quantia).

Quines solucions t'oferim?​

A Eli Guillén estem especialitzats en la digitalització de les empreses, en el disseny i creació de pàgines web i botigues en línia, en la presència a Internet i en l’estratègia i gestió de xarxes socials. Ens posem a la teva disposició amb tot el nostre coneixement per a ajudar-te en la tramitació i gestió de sol·licitud d’ajudes per a la digitalització de PIMES. Crearem un producte per a tu i la teva empresa.

Disseny de pàgina web

CATEGORIA LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET​

L’objectiu principal és que puguis tenir la teva pàgina web, guanyar visibilitat a internet i que es pugui visualitzar en tots els dispositius.

WEB I PRESÈNCIA A INTERNET​
 • Domini: la solució inclou el domini del teu web durant un termini mínim de dotze mesos. La titularitat del domini serà teva per complet.
 • Hosting: també tindràs a la teva disposició l’allotjament de la pàgina web durant un termini mínim de dotze mesos.
 • Disseny de la pàgina web: com a part del servei tindràs l’estructura de la web, amb un mínim de 3 apartats. Es consideren pàgines o apartats d’una web, elements com ara: pàgina d’inici (Landing Page), presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.
 • Web responsive: el teu web s’adaptarà perfectament a qualsevol classe de dispositiu.
 • Accessibilitat: el disseny del teu web complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
 • Posicionament bàsic a internet: la informació de la teva pime serà indexable pels principals motors de cerca (OnPage).
 • Autogestionable: disposaràs també d’una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts del teu web sense necessitat d’ajuda.
 • Optimització de la presència en cercadors (SEO bàsic): Anàlisi de paraules clau, SEO OnPage de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.

*Solució disponible per a tots els segments d’empreses sol·licitants.

E-Commerce - Tenda en línia​

CATEGORIA: COMERÇ ELECTRÒNIC​

Creem la teva pàgina web de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi. A més de donar visibilitat a la teva marca, disposaràs d’un e-commerce o botiga en línia.

El programa KIT DIGITAL subvenciona fins a 2000 €.

T’ajudarem a incrementar les vendes dels teus productes o serveis, creant-te un nou canal de venda global.

Què inclouen les botigues en línia creades amb aquest servei digital?

 • Domini personalitzat més emmagatzematge en un hosting professional amb servidors a Espanya durant 1 any. T’incloem el certificat SSL i 5 comptes de correus corporatius, actualitzacions del CMSplugins i còpies de seguretat mensuals. També, manteniment tècnic durant 1 any.
  Tindràs una botiga en línia personalitzada amb múltiples productes (t’incloem la pujada de fins a 100 productes), integració amb passarel·les de pagament(TPV’s virtuals, Paypaletc). Personalització de formes de comanda i lliurament (recollida, a domicili, etc), amb integració en Marketplaces com poden ser Instagram o Facebook.
 • Disseny personalitzat adaptat a tota mena de dispositius (mòbils, tauletes, PC i portàtils) a través de la metodologia mobilefirst que utilitzen les webs d’última generació. T’emportes un CMS (WordPress + Woocommerece) amb el qual podràs gestionar fàcilment la teva botiga en línia. També integrarem el teu logo i els teus colors corporatius en el disseny.
 • Et deixarem optimitzat el SEO On-page bàsic de la teva botiga en línia, perquè comencis a guanyar visibilitat en Internet. Així com, tota l’adaptació legal a la normativa RGPD i de privacitat europea.
  Podràs monitorar el teu rendiment amb eines de màrqueting en línia (Google Analytics) per a la presa de decisions de negoci. I per descomptat, t’emportes una web correctament optimitzada en velocitat i seguretat.

*Solució disponible per a tots els segments d’empreses sol·licitants.

Estratègia de xarxes socials​

CATEGORIA: GESTIÓ DE XARXES SOCIALS​

Auditoria de presència en mitjà social, desenvolupament de perfils, estratègia de xarxes socials, assessorament, planificació de publicacions, eines d’automatització i monitoratge, etc.

 • Gestionarem durant 1 any, 2 de les xarxes socials que triïs. Optimitzarem el teu perfil i executarem un pla de mitjans personalitzat, per a compartir continguts i promocions de manera senzilla, establint un canal de comunicació directe amb els teus clients, permetent-te fer seguiment de les teves vendes, rebre suggeriments i administrar les teves valoracions.
 • Realitzarem el disseny dels diferents continguts. Per a això inclourem fotos i vídeos subministrats pel client, o descarregats de bancs d’imatges gratuïts. També t’assessorarem sobre quin tipus de contingut és més convenient en cada cas.
 • Programarem la publicació dels continguts. (2 publicacions setmanals). S’inclouen també accions per a dinamitzar la comunitat en les xarxes, generant interacció amb el públic i per tant, interès en la teva marca.
 • Mensualment rebràs un informe de seguiment, on et detallarem l’evolució de les diferents estratègies comercials realitzades en les teves xarxes. Així com també, tindrem reunions en línia per a analitzar resultats i detectar noves oportunitats.
   

*Solució disponible per a tots els segments d’empreses sol·licitants.

Subvenciones
SUBVENCIONS PER A DIGITALITZAR PIMES

El KIT Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital. Té com a finalitat concedir ajudes per a digitalitzar PIMES i autònoms en tot el territori nacional en tots els sectors productius en els pròxims 3 anys. La injecció de fons europeus a través del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, permet posar en marxa accions concretes per a assolir aquest propòsit.

Pots contactar amb nosaltres per telèfon en el 646731089 o escriure’ns a hola@eliguillen.es
wpChatIcon

COMPLETA EL FORMULARI

Abrir chat
1
Hola, et puc ajudar?