programa pla de transformació digital

Per què el nou programa de transformació digital?

Durant els últims mesos, la nostra vida s’ha posat de cap per avall i les empreses hem hagut d’afrontar un dels reptes més grans: assumir la gestió d’empreses en un escenari incert i en canvi constant.  

Hem passat d’una gestió on pràcticament la majoria de les situacions eren previsibles i estructurades a una gestió on tot fluctua a cada instant.

És indubtable que tenim un escenari nou que ens exigeix ​​adaptar-nos al mateix temps que se’ns presenta, com una gran oportunitat per evolucionar i preparar la nostra empresa perquè sigui àgil i digital. 

Ningú no pot baixar el ritme davant d’aquesta nova realitat i cal continuar adquirint habilitats prèvies i treballar de manera conjunta en un pla estratègic nou que permeti fer créixer la nostra empresa orgànicament. 

Aquesta és la intenció d’aquest programa, un pla de transformació que permeti a les empreses avançar amb un mètode d’aprenentatge totalment pràctic, on els canvis començaran a visualitzar-se des dels primers dies, gràcies en gran mesura a la implementació de noves tecnologies

programa pla de transformació:

Mòdul 1.

Innovació com a base  de la transformació digital

Mòdul 2.

Comunicació digital de l’empresa

Mòdul 3.

Nous canals de comercialització

Mòdul 4.

Fuites dels nous clients digitals

Mòdul 5.

Fotografia i vídeo mòbil en entorns digitals

Mòdul 6.

Xarxes socials com a suport a la transformació digital

Mòdul 7.

Lideratge en el nou model digital

Mòdul 8.

Projecte final i avaluació

INICI CURS TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Durada i inici: La durada de el programa és de 10 setmanes. La data d’inici és el dilluns 26 d’abril del 2021.   Sessions virtuals:  Dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30. Llevat festius 

Especialistes EN TRANSFORMACIÓ DIGITAL

La nostra reputació i treball ens avalen!

Aconseguirem que la teva marca o negoci es posi en marxa amb èxit. Una formació 100 % pràctica i actualitzada.

Per què escollir-nos?

Professionalitat:

Reconeixement i reputació: Ens avala la nostra feina braç a braç amb marques tan reconegudes com Berlitz, Tecnocampus o Bleïs Madrid, entre d’altres.

Experiència contrastada

Més de 10 anys d’experiència ajudant les marques a millorar la seva transformació digital a Internet. Seguim creixent cada dia. 

Personalització

Cada marca o empresa que sol·licita la nostra ajuda per millorar la transformació digital, la treballem de forma personalitzada i segons les seves necessitats i objectius.

SOL·LICITA PLAÇA

COMPLETA EL FORMULARI

Abrir chat
1
Hola, et puc ajudar?